Ultranasilni survival Sker Ritual izlazi 18. travnja

Ultranasilni survival Sker Ritual izlazi 18. travnja

0

Wales Interactive je najavio da će FPS survival Sker Ritual biti lansiran 18. travnja 2024. za PC, PlayStation 5 i Xbox Series X/S platforme.


Igra je spinoff nagrađivanog britanskog horor naslova Maid of Sker i razvijena je od strane peteročlanog tima. U Sker Ritualu igrači se bore s valovima opakih neprijatelja, sami ili u co-op suradnji s do četiri igrača, dok pokušavaju preživjeti napade hordi zombija i drugih čudovišta “The Quiet Onesa“.

Osim pucanja po mrskim neprijateljima moći ćete skupljati moći keltskog boga, nadograđivati arsenal steampunk oružja i pokušati poraziti zlo na otoku Sker.
Na raspolaganju ćete imati četiri lokacije na kojima ćete voditi bespoštedne mečeve, Cursed Lands of Lavernock, Ashes of Sker Hotel, Sewers of the Dead i Deadly Lover’s Fortress.

Ubijajući neprijatelje dobit ćete priliku za prikupljanje specijalnih čarolija (Miracles), a svaka od njih omogućuje izbor tri nadogradive moći.

Predbilježbe za igru su već otvorene u PlayStation Storeu i uskoro stižu za Xbox, a Sker Ritual je trenutno dostupan u Early Accessu na Steamu.