Ubisoft ovaj tjedan dijeli besplatno FarCry 3

Ubisoft ovaj tjedan dijeli besplatno FarCry 3

0

Kao što već znate, uskoro nam stiže šesti nastavak poznatog Far Cry serijala pucačkih igara iz prvog lica koji bi trebao biti bolji, veći i ljepši od svih dosadašnjih, no postoje i neki koje će teško nadmašiti po kultnoj mračnoj atmosferi kakvu primjerice nudi “trojka”.


Kako bi dodatno motivirao igrače na kupnju novog nastavka, Ubisoft je odlučio organizirati akciju koja vam omogućuje da do 11.9.2021. besplatno preuzmete igru Far Cry 3 za PC, po mnogima jednu od najboljih u serijalu i potom je dobijete u trajno vlasništvo, što znači da je važno samo da zatražite svoju free kopiju koja će vam potom ostati zauvijek besplatna za igranje.

Da biste mogli preuzeti svoju free igru morate biti registrirani na Ubisof Connect servis, a ako već niste, možete to učiniti kada god poželite za nula kuna jer je registracije besplatna putem ove poveznice.

Ako niste igrali Far Cry 3, reći ćemo vam samo da će vas avantura odvesti na jedan otok na kojem se odvijaju žestoki sukobi u kojima sudjeluje više nacionalnih, gangsterskih i vjerskih skupina, a jedini zadatak će vam biti da spasite svoje prijatelje, pri čemu ćete se morati i sami uključiti u besmisleni rat, postati beskompromisni ratnik i ubojica te doslovce prodati dušu mističnim demonima kako biste mogli odraditi misije u otvorenom svijetu lišenom klasične linearnosti pucačkih igara iz prvog lica.

Igru možete igrati u singleplayer kampanji solo, u društvu frendova u kooperativnoj kampanji te u žestokim multiplayer obračunima pa bi vam druženje uz Far Cry 3 moglo potrajati puno duže od čekanja na Far Cry 6.