Call of Duty Vanguard multiplayer detaljno prikazan

Call of Duty Vanguard multiplayer detaljno prikazan

0

U 19 sati po našem vremenu, Sledgehammer Games je u demonstraciji od 28 minuta detaljno predstavio sve što nas očekuje u multiplayeru ovogodišnjeg Call of Dutya.

Igrali smo Alphu i pogledali isječak sovjetskog dijela kampanje na Gamescom konferenciji, no Activision je još uvijek najveći dio ovogodišnjeg Call of Dutya držao pod velom tajnosti. To se večeras promijenilo, kad je razvojni studio Sledgehammer Games detaljno predstavio multiplayer, ali i sljedeću inačicu Warzone besplatnog battle-royale izdanja.

Multiplayer Vanguarda dolazi na Modern Warfare pokretaču, što mu daje znatno moderniju grafiku, bolju fiziku i “osjećaj” težine oružja. Ona će imati izuzetno jak trzaj i moćan, prodoran zvuk. Igra inicijalno dolazi s čak 20 mapa, a predstavljeni su klasični modovi, ali i novi mod Patrol, koji je kombinacija Hardpointa i Payloada iz konkurentnih igara.

Novost u multiplayeru je taktično rušenje prepreka. Pod tim ne mislimo na rušenje na razini Battlefielda, već više ostvarivanje taktičke prednosti i zasjede po uzoru na popularni Rainbow Six Siege. Razvojni studio obećaje najbogatije uređivanje i nadogradnju oružja, s čak deset istovremenih dodataka koje možemo staviti na naoružanje, kao i mogućnost slijepe vatre, prvi put dodane u serijal.

Na kraju prezentacije, Sledgehammer Games se kratko uhvatio i nastavka popularnog battle-royalea Warzone. Gotovo u potpunosti nova igra, preuzet će naoružanje novog nastavka, te smjestiti Warzone na imaginarni pacifičku frontu. Nadograđeni pokretač i nova generacija konzola, omogućit će Warzoneu veće ratište, više vegetacije i bolju geometriju terena. Ipak, novi Warzone ćemo igrati tek nakon izlaska osnovne igre, a prve procjene poziciraju Warzone Pacific na prosinac 2021.

Kupci na PlayStationu koji prednaruče igru digitalno, Beta inačicu mogu igrati već ovog vikenda, dok će se igrači bez narudžbe, kao i oni na drugim platformama strpiti do 16. rujna, kad Beta postaje dostupna svima.

Sve ispričano, sažeto je u tri minute trailera.

Želite li ipak pogledati cijelu prezentaciju u trajanju od 28 minuta, to možete učiniti putem drugog video zapisa.