Najavljen Crysis Remastered Trilogy

Najavljen Crysis Remastered Trilogy

0

Crytek je u suradnji sa razvojnim studijem Saber Interactive najavio da na jesen stiže osvježeno izdanje Crysis trilogije, njihovog najdugovječnijeg serijala. Remaster će ponuditi značajno unaprijeđenje vizuale i podršku za sve moderne igraće konzole.

Nakon uspjeha Crysis Remastera izdanog krajem prošle godine, Electronic Arts je odlučio na valovima uspjeha izdati i ostale nastavke trilogije u jedinstvenom paketu. Igra stiže već ove jeseni, u osvježenom izdanju za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch. Posebno je zanimljivo vidjeti Switch na popisu, budući da zbog slabije konfiguracije Saber Interactive treba izvesti pravu magiju kako bi optimizirao igru za Switch u režimu prijenosne konzole.

Iako izlazi prvenstveno na staroj generaciji konzola, najavljeno je da će Crysis Remastered Trilogy znati iskoristiti dodatne resurse novih igraćih konzola, vjerojatno u vidu više rezolucije i izvođenju u većem broju sličica u sekundi. Igrači s moćnim konfiguracijama računala imaju razloga za slavlje. Na PC-u, igra će podržavati teksture rezolucije do 8K, HDR podršku, te cijelu plejadu novih postavki za uglađivanje savršenog igraćeg iskustva.

Trilogija stiže već za nekoliko mjeseci, a ukoliko ste već ranije kupili Crysis Remaster, EA će ponuditi i pojedinačnu kupovinu nastavaka.