Skinite i igrajte besplatni Halo Infinite multiplayer

Skinite i igrajte besplatni Halo Infinite multiplayer

0

Nekoliko puta odgađana igra Halo Infinite napokon se može zaigrati, no samo multiplayer beta za PC, Xbox One i Xbox Series S/X jer čitava igra izlazi tek 8. prosinca.

Možemo slobodno reći da nas je Microsoft ugodno iznenadio omogućivši besplatno igranje multiplayer bete Halo Infinite u kojoj možete započeti svoju “Spartan Journey” avanturu u sezoni 1 pod nazivom “Heroes of Reach” koja će trajati sve do svibnja 2022. godine.

To znači da ćete imati pola godine vremena da se dobro uigrate, što bi vam trebalo biti dosta da otključate sve “tierove” u battle passu, a prema autorima igre, moći ćete osvojiti više od 100 nagrada.

Sve stvari koje pokupite i osvojite u free-to-play MP beti moći ćete prenijeti u punu inačicu igre. Također kažu da će se sezona 1 sastojati od in-game evenata s brojnim nagradama i aktivnostima, a prvi među njima se zove Fracture: Tenrai te sadrži Event Pass u limitiranom vremenu, jedinstvenu playlistu i nagrade na temu Samuraja.

Kako nam se na prvi pogled čini, MP Halo Infinite je vrlo brz i zahtijeva kombinaciju movement i aiming skilla uz dosta skakanja u stilu starih MP frenetičnih shootera poput Quake 3 Arene i Unreal Tournamenta.

Besplatnu MP betu za PC možete preuzeti na Steamu putem ove poveznice.

Više o MP Beti možete saznati u ovom video traileru u kojem autori predstavljaju gameplay.