Testiraj i ti nadolazeći Ubisoftov naslov

Testiraj i ti nadolazeći Ubisoftov naslov

0

Voliš igrati videoigre i oduvijek te privlačila ideja za sudjelovanjem u testiranju igre prije njezinog objavljivanja? Ukoliko je tvoj odgovor potvrdan, ne moraš tražiti mnogo dalje.

Insider Program

Piše: Matija Ančić

Ubisoft je s publikom podijelio Insider Program putem kojeg igrači imaju priliku testirati ranu verziju videoigre prije njezinog izdanja. Pošto je riječ o iznimno velikom i poznatom developeru, od prijavljenih se odabiru samo oni najbolji koji će dobiti priliku vidjeti što se zapravo kuhalo duže vrijeme u pripremi Skull and Bones videoigre. Glavni je cilj ove inicijative dobiti realni komentar onoga što je dobro i onoga na čemu bi trebalo još poraditi. Igrači su slobodni da prelaze igru kada oni to žele i na koji način oni to žele, a za uzvrat su dužni ostaviti povratnu informaciju.

Skull & Bones

Skull & Bones, taktička je open world akcijska igra iz trećeg lica koja igrača smješta u ulogu piratskog kapetana na Indijskom oceanu. Igra obećava snažnu single player kampanju, no postoji i multiplayer opcija do pet igrača. Gameplay posuđuje, no i nadograđuje mehaniku pomorskih bitaka iz Assassin’s Creed Black Flaga pa će se ljubitelji te franšize odmah osjećati kao na domaćem terenu. Sličnost se stoga vidi i u topovima, granatama, zabijanju pramcem, ali i u bitkama prsa o prsa. Pljačkaški pohodi Skull & Bonesa prvobitno su bili zacrtani za početak 2020., a trenutna odgoda je datum izlaska pogurala prema kraju 2022.

Tko može sudjelovati?

Može sudjelovati bilo tko, a glavno je samo da voliš videoigre i da ti susretanje s bugovima i tehničkim pogreškama ne pravi problem. Ukoliko te izaberu pod obvezom si držati sve viđeno u tajnosti, a prijaviti se možeš na ovom linku. Prijavi se i možda baš tebe odaberu za testiranje nadolazeće Ubisoftove igre.