Tenebris Pictura je avantura s transdimenzionalnim zagonetkama

Tenebris Pictura je avantura s transdimenzionalnim zagonetkama

0

Developeri iz poljskog studija Pentadimensional Games predstavljaju akcijsku avanturu koja će za PS5 i PS4 konzole izaći 31. kolovoza ove godine.


U igri ćete se vratiti viktorijansko doba, igrajući ulogu istražitelja paranormalnog s psihičkim sposobnostima koji je sletio na magloviti, zamršeni otok prepun misterija.

Tamo vas je pozvao stari prijatelj da istražite nestanak njegove kćeri. Ubrzo ste upleteni u nadnaravni misterij povezan sa sumnjivom sektom i viđenjima izvanzemaljskih bića za koja se čini da su pobjegla iz čudne zbirke umjetničkih slika sumnjivog porijekla.

Zvuči dovoljno otkvačeno? Nadalje, kažu da ćete u igri morati pomicati objekte i strateški pripremiti svoje okruženje. Otkrit ćete i naučiti kako koristiti svoje neobične vještine i trikove, zaustavljajući napredak svojih neprijatelja unatoč tome što ste brojčano nadjačani.


Na ovom otoku, čini se da se zakoni prirode ruše: nestajući podovi prenose vas u daleke galaksije, pokretni zidovi, iluzije i svjetla koja stvaraju okolinu iza sebe, prenosivi svjetovi koji se nalaze unutar slika…

Ogromna raznolikost zagonetki koje vam pokreću um predstavljene su nelinearnim redoslijedom, dizajniranim da prihvate višestruka kreativna rješenja.
Jeste li spremni izgubiti se u viktorijanskoj fantaziji punoj tajni i svjetova unutar svjetova?