ARC Raiders je free-to-play SF pucačina od bivših developera Battlefielda

ARC Raiders je free-to-play SF pucačina od bivših developera Battlefielda

0

Embark Studios, koji je osnovan od biših developera Battlefielda, na Game Awards 2021. događanju objavio je da će iduće godine lansirati free-to-play SF pucačinu iz trećeg lica koja će igrače baciti usred borbe protiv mehanizirane alienske invazije.


U prvom najavnom traileru prikazuju se borci ljudskog pokreta otpora koji jurišaju iz utvrde prema neprijatelju u stilu Nikole Šubića Zrinjskog, s tom razlikom što ih umjesto Turaka napadaju robotizirane lake jedinice, a potom i veliki četveronožni metalni pauk.

Mada još nije poznato kakve će sve modove igra sadržavati, iz trailera se čini da će glavna stvar biti co-op borba u PvE mečevima, no vrlo lako je moguće da će se tu naći i klasični multiplayer modovi, pa čak i neki battle royale, jer takve stvari najlakše prodaju kozmetičke dodatke poput skinova odjeće i opreme.  Na nečemu se mora zaraditi obzirom da je igra besplatna, zar ne?

ARC Raiders će izaći za PS 5, Xbox Series X, Windows PC i Xbox One platforme, a naći će se u ponudi Epic Games Storea, Steama i Nvidia GeForce Now servisa.