Radi se Elden Ring društvena igra

Radi se Elden Ring društvena igra

0

Nakon što je osvojio igrače, Elden Ring dolazi po ljubitelje društvenih igara. Prostrani svijet Lands Between Elden Ringa uskoro će biti dovoljno malen da ćete ga moći postaviti na svoj stol. Steamforged Games, tvrtka koja stoji iza adaptacija društvenih igara Dark Souls, Horizon Zero Dawn i Resident Evil, objavila je da radi na društvenoj igri Elden Ring preko Kickstartera.

Piše: Iva Ledinščak

Ustani sada, Tarnished. Lands Between zovu tvoje ime…

Steamforged Games, vodeći razvojni programer i izdavač tabletop igara (Dark Souls: Društvena igra, Dark Souls: Kartaška igra, Monster Hunter World: Društvena igra , Horizon Zero Dawn: Društvena igra, Društvene igre Resident Evil i mnoge druge) najavljuju da će donijeti Elden Ring na stol u službenoj adaptaciji društvene igre.

Elden Ring avantura u golemom i besprijekornom svijetu Lands Between zaokupila je igrače video igara i oduševila recenzente od svog izdanja u veljači ove godine, s prodajom koja je premašila 16,6 milijuna diljem svijeta.

Poput videoigre, društvena igra Elden Ring uronit će igrače u napuštene Lands Between. U golemom svijetu koji se otkriva kroz njihovo istraživanje, 1-4 ‘Okaljana’ igrača upustit će se u golemu i raznoliku avanturu, posjećujući legendarne lokacije i križajući putove s poznatim neprijateljima i likovima.

Karakteristične izazovne borbe iz videoigre bit će rekreirane inteligentnom borbom bez kockica, zahtijevajući od igrača da osmisle strategiju i prilagode svoje planove tijekom svakog susreta, bilo da se radi o skromnom Vojniku Godricku ili samom Grafted Kingu.

Mat Hart, suosnivač i glavni kreativni direktor u Steamforgedu, objašnjava da bi “obožavatelji trebali očekivati ​​mračni, bogato realiziran tabletop svijet misterija i opasnosti, sa zadovoljavajućom borbom i nagrađivanim istraživanjem”, te da bi se trebali pripremiti na to da će “izgubiti sate na ovu igru ​​i biti sretni zbog toga.”

Steamforged kaže da će objaviti više detalja o igri kako se bude približavala lansiranju.

Ako je minijatura Margit na gornjoj slici ikakav pokazatelj što očekivati ​​kada je riječ o igri s umjetničke strane, stvari izgledaju vrlo obećavajuće. Steamforged je uspio uhvatiti Fell Omen u punom sjaju (iako je tek nešto veći od naprska), što je podvig koji je tvrtka postigla i s minijaturama u nekim svojim drugim adaptacijama, poput lovaca i strojeva iz Horizon Zero Dawn: The Board Game.

Još uvijek se ne zna kada će Steamforged pokrenuti Kickstarter kampanju za igru, ali ako ste zainteresirani, možete pratiti njezinu Kickstarter stranicu i prijaviti se za primanje obavijesti kada bude spremna. U ovom trenutku, kampanja ima preko 10.000 pratitelja.