Prvi pogled na Soulframe – sljedeću Warframe igru Digital Extremesa

Prvi pogled na Soulframe – sljedeću Warframe igru Digital Extremesa

0

Soulframe se opisuje kao “verzija zrcalnog svemira Warframea”, a inspirirana je princezom Mononoke.

Piše: Iva Ledinščak

TennoCon je godišnji Warframe događaj Digital Extremes-a koji ujedinjuje obožavatelje i donosi razloge za veselje u pogledu najava igara. To je svakako bio slučaj i ove godine, jer je ovogodišnji TennoCon livestream donio novu Warframe ekspanziju pod nazivom The Duviri Paradox, a zatim je Digital Extremes najavio i svoju sljedeću igru. Studio je otkrio da su započeli razvoj fantasy igre pod nazivom Soulframe.

Soulframe se opisuje kao besplatni sestrinski naslov Warframe-a, inspiriran djelima kao što su The NeverEnding Story (1984.) i projekti Hayao Miyazakija i Studio Ghibli poput Princess Mononoke (1997.) – s naglaskom na koliziju između industrije i prirode.

Geoff Crookes, kreativni direktor, dodao je nekoliko detalja:

Sam svijet [u ‘Soulframe’] je malo ljut zbog onoga što mu je učinjeno, a tlo se mijenja tijekom dana. Dakle, bit će proceduralizma unutar špiljskih mreža i podzemlja svijeta.”

Umjesto znanstveno fantastične vibre na koju su obožavatelji navikli igrajući Warframe, nova igra će biti isprepletena fantasy temama – s kooperativnom borbom igrača protiv okoline i proceduralno generiranim okruženjima. Umjesto pucanja, ovdje će fokus biti na borbi prsa o prsa, stoga možete očekivati “puno više sporih i teških” sukoba.

Još nema najavljenog datuma ni platformi, ali možete se registrirati za sva ažuriranja e-poštom na službenoj web stranici igre. Trailer za The Duviri Paradox možete pogledati u nastavku. Kako biste pogledali najavu za Soulframe, molimo da se prebacite na YouTube.