Skate 4 free

Skate 4 free

0

Electronic Arts je u najnovijem videu potvrdio da će Skate biti besplatan za sve. Također neće se zvati Skate 4, nego samo Skate.

Piše: Robert Barbir

Nove vijesti vezane uz Skate, dolaze nam iz najnovije epizode serijala The Bord Room. Developeri su raspravljali o svojim planovima i vizijama za njihov novi nadolazeći Skate naslov. Mnoštvo je tu informacija, no mi smo za vas izvukli one najbitnije.

Skate će biti free-to-play, cross-platform, cross-progression live-service naslov. Razvojni tim je naveo i rekao da će inzistirati na ova četiri pravila u vezi naslova:

  1. Neće biti pay-to-win
  2. Nema dijelova mape iza paywall-a
  3. Nema plaćenih loot-boxova
  4. Nema realnih prednosti kod plaćanja

 

U intervjuu za The Verge, šefica za marketing Skatea, Isabelle Mocquard kaže da će mikrotransakcije u igri prvenstveno biti namijenjene kozmetici i praktičnosti. Dodaju da igra crpi inspiraciju iz naslova poput Apex Legends za svoj model monetizacije u nastojanju da pruži dobro iskustvo igračima koji ne žele trošiti svoj teško stečen novac. Razvojni programeri također inzistiraju da ovo “nije Skate 4.” Drugim riječima, ovo nije izravni nastavak ili remake, a niti remaster. Radi se o novom glavnom naslovu za koji studio planira ubacivati jako puno ažuriranja kroz cijeli njen vijek. Također smo saznali da ćemo se skejtati po San Vansterdamu, potpuno novom gradu, koji se smatra sestrinskim gradom San Vanelone iz starijih igara.

Nažalost, za sada, igra još uvijek nema točan datum lansiranja. Trenutačan datum je “kada bude spremna”, tako da ne očekujte da će to biti u skorije vrijeme. Međutim, prijave za Playtest trenutno su aktivne i mnogi će igrači moći pristupiti testiranju ovog ljeta. Naravno, rečeno je da neće svi moći dobiti pristup, ali ako se prijavite među prvima sigurno imate veće šanse. Mi s nestrpljenjem očekujemo ovaj naslov, a ako vas zanima otkud nam ove sve informacije, pogledajte video ispod ili službene stranice.