Prijavite svoj tim na CS:GO Adria Prvenstvo by Predator

Prijavite svoj tim na CS:GO Adria Prvenstvo by Predator

0

Esport Adria pokreće novu sezonu turnira pod nazivom CS:GO Adria Prvenstvo by Predator, regionalni esport projekt koji omogućuje igračima da se okušaju kompetitivnoj igri Counter-Strike: Global Offensive te osvoje novčane nagrade i informatičku opremu.

Adria Prvenstvo turnir održava se već četiri godine zaredom, a u 2021. godini dolazi 5. jubilarna sezona koja će esportašima iz regije priliku da postave svoje ime u samom vrhu natjecanja i osvoje vrijedne nagrade.

I ove sezone čeka nas dobri stari Counter-Strike: Global Offensive, a turnir započinje otvorenim kvalifikacijama 5.6. koje će se odigrati na platformi Faceit, a finale će se igrati 18.7.2021. Sukladno epidemiološkoj situaciji, naknadno će se odrediti hoće li se završnica igrati online ili LAN.

Igrače očekuje standardni format koji se sastoji od dvaju otvorenih kvalifikacija, swiss faze te doigravanja. Osim kvalificiranih timova, sudjeluju i četiri pozvane ekipe – trenutno najbolje CS:GO ekipe u Adria regiji – Onyx (RS), 4glory (RS), Good Game (MKD) i Onliners (BiH).

Nagradni fond iznosi 4.000€ + hardver!

Prijaviti se možete putem Faceit platforme, a linkovi za prijavu na otvorene kvalifikacije su:

CS:GO Adria Prvenstvo kvalifikacije – 1

CS:GO Adria Prvenstvo kvalifikacije – 2