Pridružite se PlayStation Stars programu vjernosti potpuno besplatno

Pridružite se PlayStation Stars programu vjernosti potpuno besplatno

0

Danas, 14. srpnja, službeno je najavljen PlayStation Stars – novi program vjernosti u kojem će dovršavanje kampanja donositi vrijedne nagrade.

Sjetimo li se nedavnog uvođenja različitih varijacija PlayStation Plus pretplate koja je podijelila igrače u tri razine; Essential razinu koja ostaje jednaka poznatoj PlayStation Plus pretplati, Premium razinu koja otvara katalog mogućnosti iz generacijski starijih igara i Extra razinu koja nudi više PS4 i PS5 naslova, možemo reći kako Sony sada neke usluge želi vratiti svojim vjernim igračima, a i pretplatnicima.

PlayStation Stars

Novi program vjernosti, PlayStation Stars, koji prema PlayStationu slavi sve svoje igrače, što su na ovom sve većem putovanju igranja s njima. Isti će biti objavljen kasnije ove godine, a bit će besplatan za sve. Jednom kada igrač postane član, ostvarivat će nagrade na način da će završavati raznorazne kampanje i aktivnosti. Mjesečni Check-In na PlayStation kampanjama tražit će od igrača da odigra bilo koji naslov kako bi osvojio nagradu, a ostale će kampanje biti usmjerene ka osvajanju turnira, specifičnih trofeja ili čak da igrač bude prvi platinast u blockbuster naslovu u njegovoj vremenskoj zoni.

Piše: Matija Ančić

Bodovi vjernosti

Svi će članovi PlayStation Starsa imati priliku osvojiti bodove vjernosti, a oni će se moći preuzeti u katalogu koji će uključivati PSN novčana sredstva ili proizvode u PlayStation Storeu. Kao dodatan benefit, PlayStation Plus članovi u PlayStation Starsu automatski će dobivati bodove za svoju kupnju putem PlayStation Storea.

Kolekcionarski predmeti

Dio PlayStation Starsa bit će i nagrade pod nazivom Digitalni kolekcionarski predmeti. Kolekcionarski će predmeti biti raznoliki kao i portfelj proizvoda i franšiza. Digitalno će prikazivati stvari u kojima obožavatelji i igrači uživaju, a uključivat će figurice omiljenih i kultnih likova igara, kao i cijenjene uređaje koji se dotiču Sonyjeve povijesti inovacija. Kolekcionarski predmeti neće biti samo klasični, već će naravno biti moguće i osvojiti ultra rijetke kolekcionarske predmete koji će potaknuti težnju i iznenađenje za sakupljanje istih.

Također, Sony navodi kako je ovo samo početna točka programa koji će se dalje razvijati, a već provode rano testiranje programa prije njegove objave kasnije ove godine.