Pratite koncert Ariane Grande večeras u Fortniteu

Pratite koncert Ariane Grande večeras u Fortniteu

0

Velika kolaboracija megapopularnog Fortnitea sa slavnom pjevačicom kulminirat će večeras s koncertom unutar igre. Sudionike čekaju i ekskluzivne nagrade.

Posljednjih dana diljem mape battle-royale hita Fortnite se nalaze plakati za Rift Tour. Naziv je to koncerta američke pjevačice Ariane Grande, koja danas održava virtualni koncert unutar igre.

Ovo nije prvi takav događaj u Fortniteu, već čak treći. U veljači 2019., prvi virtualni Fortnite koncert je održao slavni kostimirani DJ Marshmello, a prošle godine smo gledali još spektakularniji koncert američkog repera Travisa Scotta, na kojem je prisustvovalo više od 12,3 milijuna igrača. Budući da su se u međuvremenu pojavile konzole nove generacije, a i engine igre je nadograđen, očekuje se da će današnji koncert biti najveća vizualna poslastica dosad.

Uz koncert, igrači mogu kupiti lika Ariane Grande u dvije izvedbe i gomilu drugog sadržaja s tematikom koncerta, a za sudionike su pripremljene i ekskluzivne in-game nagrade.

Prvi termin koncerta počinje u ponoć po našem vremenu, a kroz vikend bi se trebali održati i dodatni termini za one koji propuste prvi. Epic Games savjetuje igračima doći u lobby barem sat vremena prije koncerta, jer su mjesta na serveru ograničena.