Pogledajte kako se na PS5 i Xboxu iživljavati u uništavanju u igri Teardown

Pogledajte kako se na PS5 i Xboxu iživljavati u uništavanju u igri Teardown

0

Nakon prošlogodišnjeg izlaska za PC, otkvačena sandbox igra Teardown, dolazi 23. studenog ove godine na PS5 i Xbox Series konzole.

Igra čiji je vizualni “voxel dizajn” očito inspiriran Minecraftom i Lego naslovima, stavlja vas u ulogu vlasnika financijski posrnule tvrtke za rušenje, koji pod pritiskom rastućih dugova, mora prihvaćati poslove koji su na rubu ili preko ruba zakona.

To znači da ćete većim dijelom igre uništavati razne objekte eksplozivom, vozilima ili specijalnim alatima u ograničenom vremenu.
U izvođenju akcija uništavanja i pljački, morat ćete pažljivo i kreativno planirati na koji način ćete obaviti posao, koristeći kreativno rješavanje problema, grubu silu i sve što vas okružuje.

Ako ste pravi vandal ova će vas igra posebno oduševiti, jer ima potpuno razorivo interaktivno okruženje u kojem imate veliku slobodu iživljavanja na svim objektima i čitavom okolišu.
Srušite zidove eksplozivom ili vozilima kako biste si probili put, gradite strukture ili koristite plutajuće objekte u svoju korist, ukradite sve što vaši klijenti traže, a pri svemu morate voditi računa da vas ne uhvate.

Igrač ima neograničeno vrijeme za pripremu i dobiva nadogradive alate, vozila i eksplozive kako bi mogao dovršiti zadaće što je brže moguće. Odbrojavanje se pokreće čim se aktivira sigurnosni alarm, a igrač mora ispuniti sve tražene ciljeve i doći do vozila za bijeg unutar šezdeset sekundi.

Igrač se može slobodno kretati kroz devet razina igre, koje se u potpunosti sastoje od voksela koji se mogu uništiti. Igrač počinje s batom, aparatom za gašenje požara i sprejem koji se može koristiti za označavanje točaka interesa. Kasniji alati se otključavaju tijekom kampanje, uključujući bacač vatre, sačmaricu, bombe i RPG.


Nabavljeni alati mogu se nadograditi pomoću novca zarađenog skupljanjem dragocjenosti razasutih po razinama, a vozila uključuju kamione, dizalice, bagere i čamce koji se mogu koristiti i za uništavanje.

Svaka misija uključuje jedan ili više ciljeva, od kojih su neki obavezni, a neki izborni. Između ostaloga igrač mora sravniti zgrade na naznačenu visinu, premjestiti teške predmete na središnje mjesto, izbjeći jurišni helikopter, proći pored sigurnosnih robota neopaženo, ili ugasiti požare od udara groma kako bi se izbjeglo aktiviranje požarnog alarma.

U svakom slučaju vjerujemo da će mnogima ovo biti izvrsna igra, a što sve donosi možete vidjeti u potpuno novom video traileru kojim se najavljuje izlazak za PS5 i Xbox konzole.