Valley of the Zeke je nadogradnja za pucačinu World War Z: Aftermath

Valley of the Zeke je nadogradnja za pucačinu World War Z: Aftermath

0

Ako se još niste zasitili ubijanja hordi zombija u igri World War Z: Aftermath, developer Saber Interactive najavljuje nadogradnju Valley of the Zeke koja će biti dostupna 5. prosinca ove godine za PC, PS5 i Xbox Series X/S platforme.

Opisana od strane developera kao “prva nova epizoda premium kampanje” za World War Z: Aftermath, Valley of the Zeke nadogradnja bit će smještena u Arizoni i uključivat će tri nove mape kao i četiri nove preživjele osobe s kojima možete igrati.

Dakako, tu će biti i nova kozmetika za oružje, nove varijante zombija, novo oružje Desert Eagle i neki novi sadržaji za Challenge Mode.
Pokretan sljedećom generacijom Sabreovog Swarm Enginea, World War Z: Aftermath vam omogućuje da igrate sami s AI kolegama iz tima ili u kooperativi s do četiri igrača, a tu je i crossplay PvP multiplayer koji će omogućiti kombinaciju igrača u timovima koji se igraju na računalima i konzolama.

Novi tipovi zombija koji će se pojaviti uključuju Juggernauta i nove vojne zombije s borbenim oklopom, a tu će se naći i novi set mutatora za Challenge mod i Challenge Horde mod.

“Opremite sve automatske kupole eksplozivnim streljivom, prihvatite temu Divljeg zapada prisiljavajući sve da koriste puške i revolvere, i više!”, navodi se u priopćenju developera.

Za igrače su također dostupna dva premium paketa: “Pre-Apocalypse Character Skins Pack” i “Burning Skulls Weapons Skin Pack“.