PlayStation konferencija zakazana za idući četvrtak

PlayStation konferencija zakazana za idući četvrtak

0

Sony je ove godine propustio E3 i Gamescom. Nakon nekoliko mjeseci šutnje, PlayStation će pokazati sve karte na vlastitoj konferenciji zakazanoj za idući četvrtak.

Šef svih PlayStation studija, Hermen Hulst, osobno je najavio da zacrtamo termin u kalendaru idući tjedan.

PlayStation će nakon dugog vremena šutnje pokazati sve što su njegovi studiji radili u posljednje vrijeme i kakve nas ekskluzive očekuju na PlayStationu 5 ove blagdanske sezone i kasnije.

Konferencija je zakazana u trajanju od 40 minuta i isključivo će se koncentrirati na prikaz novih igara. Hulst navodi kako neće biti informacija o novom hardveru, konkretno o nadolazećem PlayStation VR setu nove generacije, već da će studiji, Sonyevi i vanjski, pokazati nove igre na kojima rade. Osim onih poznatih, biti će premijerni prikazi igara koje su još uvijek obavijene velikim velom tajnosti.

Iako isporučuju genijalne igre, što trenutno rade PlayStation studiji ne znamo gotovo ništa. Najavljeni su samo Horizon Forbidden West, God of War Ragnarok i Gran Turismo 7.

Što radi talentirani Naughty Dog nakon The Last of Us 2? Što radi Sucker Punch nakon Ghost of Tsushima? Hermen Hulst je ranije ove godine izjavio kako Sony ima čak 25 novih igara u razvoju. Budući da toliko malo znamo, idući četvrtak nas čeka pravi spektakl.

Konferenciju možete pratiti putem službenog PlayStation kanala na YouTubeu. Ista će se održati u četvrtak, 9. rujna s početkom u 22 sata po našem vremenu.

Nakon što su nedavno prizali prošireni gameplay i cijelu State of Play konferenciju posvetili nadolazećoj avanturi Horizon Forbidden West, vjeruje se kako će hit igra ove prezentacije biti nadolazeći God of War Ragnarok o kojem još uvijek toliko malo znamo. Mogli bismo saznati i konačan datum izlaska očekivanog next-gen izdanja Gran Turismo serijala, a čiju smo najavu vidjeli zajedno s prikazom PlayStation 5 konzole prošle godine.