No Man’s Sky Switch izdanje dolazi ove jeseni

No Man’s Sky Switch izdanje dolazi ove jeseni

0

Hello Games, kreator igre No Man’s Sky, i Bandai Namco, udružili su se kako bi donijeli svoj hit survival naslov na Nintendo Switch. Iz Nintendo Direct-a, koji je emitiran ranije ove godine, znali smo da igra dolazi na prijenosnu konzolu još prije objave 23. lipnja, a sada imamo i službeni datum: No Man’s Sky dolazi na Switch 7. listopada.

Piše: Iva Ledinščak

Obožavatelji igre cijelog svijeta mogu preuzeti fizičku ili digitalnu kopiju igre u listopadu 2022. godine. Osim lansiranja za Nintendo konzole, vlasnici PlayStationa 5 moći će kupiti i fizičko remaster izdanje od istoga datuma. Remaster će doći sa svim prethodno objavljenim sadržajem, što znači da će vlasnici PlayStationa nove generacije imati pristup ukupno 20 različitih ažuriranja.

Promatrajući dugu povijest ovog naslova i njegovu novu selidbu na Switch, osnivač Hello Games-a, Sean Murray, primijetio je sljedeće:

No Man’s Sky na ovom malenom prijenosnom uređaju djeluje potpuno prirodno i potpuno nevjerojatno u isto vrijeme. Ovo je bio zahtjevan zadatak za naš mali tim. No Man’s Sky se proceduralno generira, što znači da konzola generira sve što vidite. Zbog toga je mnogo teže dovesti našu igru ​​do nečega poput Switcha, ali mislim da se ovaj tim čini najsretnijim kada pokušava učiniti gotovo nemoguće stvari.

No Man’s Sky’s, Switch i remaster izdanja za PS5 trebali bi biti objavljeni 7. listopada, ali primjerak igre možete kupiti i za sve veće platforme.