Ne propustite proljetni Showcase kojeg donosi 505 Games!

Ne propustite proljetni Showcase kojeg donosi 505 Games!

0

Talijanski publisher 505 Games iznenadio nas je najavom svog prvog digitalnog Showcasea koji će se održati 17. svibnja s početkom u 15 sati.

Proljetni Showcase bit će dostupan na ovome linku, a 505 Games priprema uzbudljive najave. Naravno, o najavama ne znamo mnogo te možemo samo nagađati, a jedino što znamo jest da će biti objavljena poboljšanja za prijašnje videoigre s par iznenađenja tijekom puta.

Piše: Matija Ančić 

Prisjetimo se velikih naslova 505 Gamesa

Control

Naslov koji u rukama drži više od 80 nagrada, a riječ je o vizualno zapanjujućoj akcijskoj avanturi iz trećeg lica. Ne samo da će vas na rubu držati prekrasna otvorena okolina i unikatna gradnja svijeta, već i sama priča o korumpiranoj stvarnosti koju samo ti možeš zaustaviti. Glavno je pitanje: hoćemo li napokon vidjeti nastavak ove hit igre ili pak dugo očekivani multiplayer?

Death Stranding (PC)

Ova je igra smještena u SAD-u tijekom kataklizmičkog događaja koji je izazvao dolazak destruktivnih bića na Zemlju. Igrač je zadužen za kontrolu Sam Porter Bridgesa, kurira čiji je zadatak donositi potrebite stvari izoliranim kolonijama i ponovno ih povezati putem bežične komunikacijske mreže. Osim iznimnog voice actinga, soundtracka i vizuala, igra je nominirana te je osvojila nekoliko nagrada među kojima se nalazi i nagrada za igru godine.

Ghostrunner

Ghostrunner hardcore je FPP slasher munjevite akcije, postavljen u cyberpunk megastrukturi. Tijekom igre potrebno je popeti se na vrh tornja Dharma koji predstavlja zadnje ljudsko utočište nakon kataklizme koja je pogodila cijeli svijet. Popni se od dna do vrha, suprotstavi se tiraninu Keymasteru i namiri vlastitu osvetu.

Ne znamo hoćemo li za ijednu od navedenih igara vidjeti nastavak, spin off ili samo neke preinake, ali što god bude nemojte propustiti već se uključite na Showcase 17. svibnja!