Nacon radi na survival Terminator igri

Nacon radi na survival Terminator igri

0

Nacon je najavio survival igru u otvorenom svijetu temeljenu na Terminatoru, ali s originalnom pričom.

Piše: Iva Ledinščak

Nacon je najavio Terminator Survival Project, igru otvorenog svijeta koja će biti prva igra preživljavanja smještena u svemiru Terminatora ikada.

Ako niste upoznati s Terminatorom, radi se o killbot-u iz postapokaliptične budućnosti u kojoj strojevi u ratuju s ljudima, a pojavio se u dva dobra filma (i četiri ne tako dobra). Cyborg (ponekad je prekriven živim tkivom pa više liči na čovjeka) je poznat po tome što iz budućnosti putuje u prošlost kako bi ubio mladog Johna Connora, koji se u budućnosti vrlo dobro snalazi u borbi protiv robota. Ali nije jedini: Connorova mama, Sarah, je također vrlo dobra u tome. O-ou…

U kratkom teaseru, na podu skladišta možemo vidjeti par naočala nepoznatog vlasnika, koje jako podsjećaju na naočale Sarah Connor s metalnim okvirom iz Terminatora 2. Tada se otvaraju vrata i vidi se nečija sjena. Tko bi to mogao biti? Jeste li pomislili na Terminatora? Bingo. Sve je u plamenu jer Terminator voli dizati stvari u zrak dok pokušava ubiti Connorove i njihove suradnike.

Nažalost, nemamo puno detalja o igri. Prema izjavi Nacon Studija Milan, „igra se odvija u postapokaliptičnom otvorenom svijetu i sadrži originalnu priču koja se nadovezuje na događaje iz filmova. Igrate kao skupina preživjelih nuklearne apokalipse koji se bore da prežive u vremenskom razdoblju između Sudnjeg dana i stvaranja otpora Johna Connora.”

To je vremenski raspon koji je teško odrediti. Ovisno o tome na kojoj se Terminatorskoj vremenskoj liniji nalazite, Sudnji dan bi se mogao dogoditi 1995., 1997., 2003., 2004., 2011., 2017. ili 2021. To se zna dogoditi kad putujete kroz vrijeme i pokušavate promijeniti stvari…

Prema vremenu izvan terminatorskog svijeta, datum izlaska igre Terminator Survival Project još nije objavljen, ali znamo da će u “budućnosti” doći na PC i neodređene konzole.