Lost in Random dobio novi trailer i datum izlaska

Lost in Random dobio novi trailer i datum izlaska

0

Uvrnuti puzzle platformer iz radionice EA Originals ćemo zaigrati već u prvoj polovici rujna, na platformi po izboru igrača. Lost in Random je najavljen za sve konzole i PC.

Lost in Random je novi puzzle platformer, snažno inpiriran sličnim igrama u žanru, kao što su serijal Psychonauts ili American McGee’s Alice. Igraći će kroz igru voditi Even, koja mora spasiti svoju sestru Odd. U tome će joj pomoći hodajuća kockica, ali i špil tarot karata gdje svaka karta daje novu sposobnost, bonus ili novi napad. Da bi mogla koristiti karte, Even mora baciti pomoćnika kockicu, a nasumičnim dobitkom broja na kocki ćemo potom dobiti karte koje možemo koristiti. Jedinica donosi slabije napade, dok su oni na šestici najrazorniji. Lost in Random je već druga platformska avantura iz EA Originals podružnice ove godine, nakon fantastičnog It Takes Two kojeg smo recenzirali ranije ove godine.

Igra izlazi 10. rujna, za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch. Nove konzole zasad nisu u planu, ali igrači i na njima mogu zaigrati igru preko moda kompatibilnosti.

Uz najavu datuma izlaska, EA je prikazao i novi gameplay trailer koji otkriva nove igraće elemente. Možemo reći da izgleda jako primamljivo za sve ljubitelje žanra, ali i obožavatelje specifičnog art stila.