Kungfupunk scroller Phantom Blade: Executioners izlazi 2. studenog za PS5 i PC

Kungfupunk scroller Phantom Blade: Executioners izlazi 2. studenog za PS5 i PC

0

Postoji velika mogućnost da nikada niste čuli za serijal ARPG igara Phantom Blade, koje su izuzetno popularne u Kini na mobilnim platformama.

Kineski developer S-Games sada donosi serijal na PS5 i PC platforme, a prvi naslov će biti prekrasni scroller Phantom Blade: Executioners koji će vam ponuditi žestoku akciju s prekrasno dizajniranim likovima, pozadinama i najboljom fizikom koju jedan platformski scroller može ponuditi.

Igra će natjerati igrače da se pridruže misterioznom Redu (Order) kako bi istražili nedavna ubijanja klanova koji su koristili zabranjenu tehniku Sha-Chi inženjeringa tijela. Odaberite između četiri različita heroja specijalizirana za mistične Wuxia vještine i iskorijenite Sha-Chi čudovišta iz prekrasnog, ručno oslikanog 2D svijeta.

U osnovi gameplay se odnosi na brze frenetične jurnjave i izvođenje kombo poteza s kojima ćete pobijediti čudovišta koja vam stanu na put, a tijekom borbi ćete zarađivati takozvane fantomske bonuse koje ćete postavljati na likove kako biste im povećali vještine borilačkih vještina.

Kada bitka završi, pokupite vrijednu opremu koju ćete koristiti u sljedećoj borbi.

Baš kao u dobrom kungfu filmu, često ćete se naći suočeni s više protivnika koji jednostavno ne daju predah. Izbjegnite, parirajte, prokrčite si put za zadavanje bujice smrtonosnih udaraca, izgradite opsežan arsenal kungfu pokreta i koreografirajte ih u sekvence koje savršeno odgovaraju vašem vlastitom stilu igre pomoću sustava Combo Chain, koji je uveden kako bi smanjio potrebu za pretjeranim pritiskanjem gumba ili pamćenjem super dugih popisa poteza.

Još jedan odličan element igre je vizualna umjetnost koja se temelji na kineskom tradicionalnom slikarstvu, pojačanom elementima fantazije. Sve borbene animacije izradili su prestižni studiji pod vodstvom Michaela CTY-ja, koji je bio umjetnički direktor Demon’s Soulsa i prva dva naslova u trilogiji Dark Souls prije nego što se pridružio u radu na Phantom Blade: Executioners.
Phantom Blade: Executioners bit će dostupan 2. studenog i besplatan za preuzimanje i igranje na PlayStation 5, PlayStation 4, mobilnim uređajima i računalima.

S-Games je ujedno najavio i akcijski RPG iz trećeg lica pod nazivom Phantom Blade Zero, koji serijal odvodi u smjeru Souls igara namjerava ga dovesti na PS5 i PC platforme, a zasad još nije poznat datum izlaska.