Cypher 007 je James Bond za Apple Arcade

Cypher 007 je James Bond za Apple Arcade

0

Developer Tilting Point lansirao je top-down akcijsku avanturu Cypher 007 koja je ekskluzivno dostupna pretplatnicima na Apple Arcade servis.


U ovoj igri naći ćete se u ulozi najpoznatijeg svjetskog tajnog agenta Jamesa Bonda kao zarobljenik Ernsta Blofielda, šefa Spectrea i Bondovog najvećeg neprijatelja.

Kako biste zaustavili Blofielda i Spectre, morat ćete proživjeti Bondove stare misije, kako biste došli do važnih podataka bez kojih ne možete rasvijetliti veliku zavjeru najveće zločinačke organizacije.


Zahvaljujući takvoj priči, u igri ćete susresti i druge poznate Bondove neprijatelje, uključujući i legendarnog Zubu (Jawsa), a glavni recept za pobjedu je šuljanje, odnosno stealth igranje, što uključuje puno skrivanja i bježanja od stražara jer ćete jako teško pobijediti ako se odlučite s njima direktno sukobiti.


Igra je besplatna za preuzimanje i igranje svim pretplatnicima na Apple Arcade servis koji se naplaćuje 5 dolara mjesečno, a možete ga isprobati jedan mjesec besplatno putem ove poveznice.