Kena: Bridge of Spirits odgođena zbog završnog poliranja

Kena: Bridge of Spirits odgođena zbog završnog poliranja

0

Na dugoočekivanu akcijsku avanturu Kena: Bridge of Spirits za PlayStation i PC ćemo se još malo strpiti. Razvojni studio Ember Lab traži dodatnih mjesec dana za završno poliranje igre.

Iako smo je trebali zaigrati već za tri tjedna, za akcijsku avanturu Kena: Bridge of Spirits ćemo se strpiti dodatnih mjesec dana.

Razvojni studio Ember Lab je na službenom Twitter kanalu objavio da su donijeli tešku odluku odgode igre, kako bi na svim platformama na kojima igra izlazi – PC-u, PlayStationu 4 i PlayStationu 5 osigurali najbolje iskustvo igranja kad igra konačno izađe.

Novi datum izlaska je 21. rujna, što je kratka odgoda za igru za koju ne sumnjamo da će postati pravi hit. Podsjetimo se, Kena: Bridge of Spirits je najavljena na predstavljanju PlayStation 5 konzole, a divna grafika moderne avanture je poslužila kako bi predstavila iznimnu moć hardvera next-gen konzole. Od tad je razvojni studio Ember Lab prikazao još nekoliko trailera, pa čak i nemontiranog “sirovog” gameplaya igre, kako bi bez ušminkavanja pokazali da vjeruju u kvalitetu i odličan izgled svoje igre.

Nadamo se da je ovo posljednja odgoda igre jer ju jedva čekamo zaigrati.