Jeste li spremni za čišćenje Tokija od natprirodnih sila u igri Ghostwire: Tokyo?

Jeste li spremni za čišćenje Tokija od natprirodnih sila u igri Ghostwire: Tokyo?

0

Developer Tango Gameworks i izdavač Bethesda objavili su da će 25. ožujka ove godine lansirati dugo iščekivanu akcijsku igru Ghostwire: Tokyo na PS5 platformu.


U igri ćete se naći u ulozi Akita, jednog od posljednjih preživjelih ljudi u Tokiju, koji će udružiti snage s duhom pod nazivom KK, kako bi zajedno stali na kraj natprirodnih silama koje su okupirale grad. Obzirom da je gotovo čitava ljudska populacija u Tokiju izbrisana, a paranormalni posjetitelji iz drugo svijeta okupiraju ulice to će se činiti kao nemoguća misija, no Akito i KK imaju ponekog asa u rukavu, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Osim na PS5 konzolama, igra bi trebala stići i na PC, no zasad još nije potpuno jasno hoće li se na obje platforme pojaviti 25. ožujka, ili će PC inačica stići malo kasnije.

Tango Gameworks ističe da će svi koji igru od danas prednaruče dobiti dodatne bonus sadržaje, a što će sve igra sadržavati doznat ćemo u novom “showcase” traileru koji će biti lansiran 3. veljače u 23:00 sati, što znači da u trenutku pisanja ovog teksta morate pričekati još 7 sati dok video dolje ne dođete u priliku pokrenuti.