Izašao je demo za Resident Evil 4 remake, donosi skriveni mod

Izašao je demo za Resident Evil 4 remake, donosi skriveni mod

0

Ponajbolji izdanak serijala, Resident Evil 4, dobio je svoj remake koji izlazi za desetak dana. Dobio je i demo koji je već vani.

Demo je namijenjen vlasnicima svih platformi za koje igra izlazi. Osim što će vas upoznati s kvalitetom izrade ovog remakea neposredno pred izlazak igre, donosi i tzv. Mad Chainsaw mod u kojem će se glavni lik Leon naći okružen podivljalim seljacima maskiranim vrećama od krumpira i naoružanim motornim pilama. Riječ je o izuzetno teškom modu jer ovih seljana ima kao pljeve i k tome su teško naoružani tako da je ovdje najpoželjnija taktika – bijeg. Inače, radi se o modu koji je skriven unutar demoa i nije za svakoga.

Kako to da je demo za svakoga, a Mad Chainsaw samo za odabrane? Pa, ovom modu ćete moći pristupiti samo ukoliko ste sretni ili uporni. Naime, ulaskom u demo pokreće se uobičajeni gameplay, no u manjem broju slučajeva bit ćete preusmjereni izravno na ovaj hard-core mod. Čemu to, pitate se? Zašto ovaj mod, kad je već tu, nije u startu omogućen svima? Pa i jest, ali u Capcomu smatraju da se ovom demou treba više puta vraćati pa da vas onda jednom i slučajno nagrade seljanima s vilamaa i motorkama. Jasno, čim se stvar pročula, mnogi igrači su navalili na demo upravo ne bi li odigrali ovaj mod i došli do njega teorijom velikih brojeva. Dakle, ulazak-izlazak iz igre koliko god puta je potrebno sve dok vas demo slučajnim odabirom ne blagoslovi ovim modom.