Izašao demo za rukom crtani platformer Greak: Memories of Azur

Izašao demo za rukom crtani platformer Greak: Memories of Azur

0

Navegante Entertainment izdao je demo za singleplayer platformsku avanturu Greak: Memories of Azur uoči njezinog izlaska za PS5, PC, Xbox Series X/S i Nintendo Switch 17. kolovoza ove godine.

U igri ćete se zabavljati s troje blizanaca s imenima Greak, Adara i Raydel koji pokušavaju pobjeći od zlih sila Urlagsa i spasiti svoj dom od invazije. Svaki od troje junaka posjeduje svoje jedinstvene sposobnosti koje će im pomoći da prežive iskušenja koja ih čekaju na dugom putu.

Greak nudi okretnost i sposobnost da se uklopi tamo gdje drugi ne mogu, Adara koristi tajnu magiju do razornog učinka, a Raydel ima vještinu u borbi i specijaliziranu opremu koja ga čini opasnim borcem. Igrač će se izmjenjivati u upravljanju sa sva tri lika kako bi preživio opasnosti prekrasnog ali istovremeno jako neprijateljskog svijeta Azura.

Demo prekrasne igre koju krasi grafika crtana rukom lansiran je za Nintendo Switch konzolu, a ukoliko nemate mogućnosti isprobati ga na toj platformi, možete pogledati ovaj video trailer.