Isprobajte demo psihološkog horrora Haunted Bloodlines

Isprobajte demo psihološkog horrora Haunted Bloodlines

0

Developer Horrified Triangles i izdavač Iphigames lansirali su demo psihološke horror avanture Haunted Bloodlines na Steamu.


Haunted Bloodlines je psihološka horor survival avantura u prvom licu. U igri ćete se naći u mračnim sobama vile u kojoj se odvija zastrašujuća priča, a vaša je zadaća preživjeti stalno prijeteću atmosferu prepunu kratkih iznenadnih bljeskova koji će vas dobro prodrmati i ujedno rješavati zagonetke, a pritom ćete se, kako kažu, boriti da zadržite svoj zdravi razum.

U igri je od velike važnosti vrijeme koje vam može biti prijatelj ili neprijatelj, a igra se odvija naizmjence u prošlosti i sadašnjosti.

Osnova priče ja nasljedstvo puno misterija. Nakon iznenadne očeve smrti nasljeđujete ogromnu vilu skrivenu duboko u mračnoj šumi. Počinjete preispitivati vlastiti razum nakon što svjedočite uznemirujućim događajima o nasljeđu svoje obitelji. Je li vaša obitelj ono što mislite da jeste? Možete li se suočiti sa stvarnošću, a da ne izgubite razum?

Ne postoji način da se obranite, vaš jedini način da preživite je da se sakrijete ili pobjegnete.

Tragični događaji se dešavaju pred vašim očima, a vi morate ostati prisebni, unatoč onome što ćete vidjeti i doživjeti.

Igra bi uskoro trebala izaći na Steamu, a ovaj demo će vam najbolje otkriti je li ovaj naslov za vas pa vam preporučamo da ga isprobate.