Hell Galaxy je epska svemirska RPG akcija

Hell Galaxy je epska svemirska RPG akcija

0

Talijanski gamedeveloper i izdavač Italian Games Factory, objavio je na Steamu besplatni demo igre Hell Galaxy, koja predstavlja mješavinu istraživanja, RPG-a, trgovanja, pucačine i horrora u dinamičkom svemiru prepunom akcije.


To znači da na PC-u možete sjesti u letjelicu i krenuti u “paklenu galaksiju” na porciju svemirskog ratovanja.

Developeri kažu da igra spaja uzbuđenje svemirske borbe, horror elemente i dubinu RPG-a, stvarajući nepredvidiv i jedinstven način igranja te nudi adrenalinsku fuziju žanrova kakvu nema ni jedna druga igra.

Igrači mogu prilagoditi svoj svemirski brod i oružja željenoj borbenoj strategiji, prilagođavajući se stalno promjenjivim prijetnjama. Opsežna prilagodba značajno utječe na igranje i strategiju, pružajući visoku mogućnost ponovnog igranja.

U igri ćete pronaći i složeni sustav trgovanja, rudarenja, pljačke i gradnje, značajke koje igračima nude razne načine napredovanja, a također kažu da tajanstveni element istraživanja igri dodaje sloj intrige koja neprestano izaziva znatiželju igrača.

Pored svega toga ponose se inovativnim mehanikama borbe koje pružaju uravnoteženu mješavinu brze svemirske akcije i realne dinamike leta, podižući svemirske bitke na potpuno novu razinu.

Koliko su u svemu tome uspješni možete isprobati u PC demu koji možete preuzeti na Steamu putem ove poveznice.

Zasad još nije poznato kada će igra izaći i na kojim će sve platformama biti dostupna, ali ne vjerujemo da će biti isključivo PC ekskluziva jer bi to naveli na kraju trailera.