Elden Ring uskoro započinje s Beta testiranjem

Elden Ring uskoro započinje s Beta testiranjem

0

Počeli su curiti brojni isječci iz nadolazeće souls igre Elden Ring. Kako bi doskočio neovlaštenom snimanju, Namco Bandai Games je pustio službeni teaser i najavio zatvoreno mrežno testiranje već idući mjesec.

Za svaku lošu vijest, uvijek postoji jedna dobra na vidiku. Bar je tako u slučaju Elden Ringa. Nakon što su počeli curiti razni video zapisi, te je igra odgođena za mjesec dana, na 25. veljače, stiže i jedna dobra. Namco Bandai Games je najavio mrežno testiranje igre i stres test mreže, kako bi igra besprijekorno funkcionirala jednom kad konačno izađe. Igra je u ovom stadiju već izuzetno polirana i praktički gotova, a ostali su samo završni radovi kako bi od početka imali gotov i funkcionalan proizvod, što je sve rjeđa praksa, osobito s online igrama.

Prijave za mrežno testiranje traju do 1. studenog, a samo testiranje će se odvijati između 12. i 15. studenog. Prijaviti se možete za platformu po izboru, bilo za Xbox ili PlayStation, te za obje generacije, prošlu i next gen. Testiranje je zatvorenog tipa, a broj slobodnih mjesta je ograničen. Namco Bandai će pozivnice s ključevima poslati 9. studenog, nekoliko dana prije samog mrežnog testa, kako bi unaprijed mogli preuzeti inačicu igre na konzolu.

Prijaviti se možete putem ove poveznice, a posljednji prikaz možete pogledati u nastavku.

Čeka nas još jedna poslastica talentnom nepresušnih hit makera iz From Softwarea.