Dostupan Demo za Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Dostupan Demo za Fire Emblem Warriors: Three Hopes

0

Fire Emblem Warriors: Three Hopes je odmah iza ugla (točnije 24. lipnja)! Objava najnovijeg naslova Omega Force-a se bliži, a od jučer je dostupna i demo verzija te novi trailer, Awakened Rivals, s detaljima o likovima i gameplayu.

Piše: Iva Ledinščak

Nintendo je najavio da Three Hopes sada ima i demo dostupan za preuzimanje. U toj verziji možete igrati do 4. chaptera na svakoj od tri rute igre: The Edelgard-led “Scarlet Blaze” Empire route, The Dimitri-led “Azure Gleam” Kingdom route i The Claude-led “Golden Wildfire” Alliance route.  Napredak u svim chapterima će se moći prenijeti na cijelu igru ​​nakon 24. lipnja (samo na Switchu), tako da nećete morati isti dio prolaziti više od jednom (ako ne želite, naravno).

Kao i njen prethodnik, Fire Emblem Warriors: Three Hopes će biti još jedan hack ‘n’ slash action RPG. U igri postoji karta svijeta Fódlana, na kojoj ćete birati različite misije. Jednom u misiji, nastojat ćete preuzimati kontrolne točke ili stajati u obrani određenih likova, sve dok vas tisuće neprijatelja pokušavaju spriječiti u tome. Morat ćete koristiti razne kombinacije i posebne poteze kako biste ih porazili i izvukli živu glavu.

Jedan od trailera za Fire Emblem Warriors: Three Hopes ističe da “The Ashen Demon”, Byleth (može biti muško ili žensko) ovog puta ne postaje profesor/ica u Garreg Mach, već prati izvornu priču s početka i ostaje plaćenik/ica. Novi lik ljubičaste kose poznat kao Shez, preuzet će ulogu protagonista igre (također može biti muško ili žensko, ovisno što odaberete). Nakon što ga Byleth porazi u šumi, Shez se zaklinje na osvetu te upoznaje leadere triju kuća: Edelgarda, Dimitrija i Claudea.

Dakle, u ulozi Sheza moći ćete se pridružiti likovima iz Fire Emblema: Three Houses, kao što su Ashen Wolves, u epskim bitkama u stvarnom vremenu diljem Fódlana. Kuća koju odaberete će vas odvesti kroz jednu od tri fascinantne priče smještene u svijetu Fire Emblem: Three Houses, svaka s drugačijim ishodom.

Fire Emblem Warriors izvorno je izašao 2017., dok je nastavak Three Houses bio hit na Switchu 2019. godine. Datum izlaska Fire Emblem Warriors: Three Hopes zakazan je za 24. lipnja ove godine, a za demo verziju posjetite My Nintendo Store.