Dark Atlas: Infernum je otkvačeni FPS survival horror

Dark Atlas: Infernum je otkvačeni FPS survival horror

0

Izdavač SelectaPlay vas poziva na izlet u svijet igre Dark Atlas: Infernum, horror survival FPS-a koji je razvio developer Night Council Studio za PC, PS5 i Xbox konzole, a na tržištu bi se trebao naći 2024. godine.


U igri ćete se naći u ulozi Natalije Asensio, bivše velike majstorice najstarijeg okultnog reda, Noćnog vijeća. Od vas će se tražiti da se spustite u ponore njenog mračnog uma, hodate stazama pakla i tražite odgovore na sva pitanja.

Drugim riječima radi se o igri u kojoj sve, uključujući i priču trebate otkriti sami, otključavanjem sjećanja glavnog lika, pretraživanjem prostora kojima se krećete i interakcijom s mračnim prikazama koje vas samo upozoravaju da im se ne približavate previše.

Uskoro ćete otkriti da je čitav svijet postao mračno mjesto sa snovima u kojima se sve raspada, tiranije šire, a sekte, tajne organizacije i demonski kultovi traže način da steknu kontrolu nad ostacima čovječanstva.

Svrha vašeg postojanja (i igranja) je da na kraju pronađete izlaz iz labirinta u kojem ste bili zatvoreni prije nego što pobijede oni koji žele kontrolirati novi apokaliptični svijet.
Zaintrigirani?