Chernobyl Liquidators Simulator je najigraniji demo na Steamu

Chernobyl Liquidators Simulator je najigraniji demo na Steamu

0

Zahvaljujući popularnosti HBO-eve serije Černobil, mnogi gameri su isprobali demo buduće igre Chernobyl Liquidators Simulator, u kojoj nema mutiranih čudovišta, jer se čitava radnja vrti oko stvarne borbe vatrogasaca protiv stihije koja je 1986. godine izazvala najveću nuklearnu katastrofu u povijesti.


To znači da u ovoj FPS igri nećete u rukama nositi puške i raketne bacače, već vatrogasno crijevo, a od opreme ćete imati dozimetar zračenja, lopaticu, ponešto alata i specijalno odijelo s maskom koje će vas koliko toliku čuvati od opasne radijacije.

Kao i u klasičnim pucačkim igrama iz prvog lica, u Chernobyl Liquidators Simulatoru ćete dobivati misije koje ćete trebati izvršavati, poput raščišćavanja krova reaktora, gašenja vatre i spašavanja radnika koji su ostali zatočeni u nuklearnoj centrali, pri čemu trebate paziti na svoje zdravlje i nastojati preživjeti užas koji vas okružuje, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Poljski developer Live Motion Games potrudio se igru nabrijati realističnom impresivnom grafikom i pružiti igračima sve one uzbudljive elemente gameplaya koji se očekuju od dobrih FPS naslova, no bez pucanja i ubijanja neprijatelja, jer ćete se ovdje boriti samo protiv posljedica ljudske greške koju je nemoguće ispraviti ali se može malo ublažiti.

U svakom slučaju predlažemo vam da isprobate Prolog demo u kojem ćete se moći prilično naigrati pa ćete zaključiti isplati li se čekati izlazak ove uzbudljive FPS igre katastrofe. Za sada još nije poznato kada će igra izaći i hoće li se pojaviti samo na Windows PC-u ili i na drugim platformama.

Prolog demo možete preuzeti na Steamu putem ove poveznice: https://store.steampowered.com/app/1113010/Chernobyl_Liquidators_Simulator/