Borite se kao ratoborni majmun u soulslike igri Black Myrth: Wukong

Borite se kao ratoborni majmun u soulslike igri Black Myrth: Wukong

0

Akcijska RPG avantura impresivnog izgleda Black Myrth: Wukong koju potpisuje kineski developer Game Science, dobila je svoj datum izlaska 20. kolovoza 2024. godine.


U igri koja ima čvrsto uporište u kineskoj mitologiji i najpoznatijem kineskom romanu Putovanje na zapad iz 16. stoljeća iz doba dinastije Ming, naći ćete se ulozi majmuna pod nazivom “The Destined One” (Predodređeni), koji kreće na put kako bi se borio s nizom neprijatelja i otkrivao tajne mitološkog svijeta.


Kako ne biste ostali vječna majmunčina, imat ćete mogućnost transformacije u druga bića poput letećeg kukca i golemog čudovišta, da biste u borbama mogli parirati neprijateljima nevjerojatnih oblika i veličina.


Osim borbom koja će biti vrlo teška i to u soulslike stilu, imat ćete mogućnost istraživanja prekrasnih krajolika, razgovaranja sa živopisnim NPC likovima i skupljanja magičnih moći i oružja, kako biste pokušali rasvijetliti priču i saznati koja je vaša prava uloga u ovom mističnom svijetu iz kineskih legendi.


Prema svemu viđenom do sada, ovo će biti opaka i prekrasna igra, samo se malo pribojavamo težine jer Kinezi stalno ističu postizanje vještina koje će vam jamčiti pobjedu, a to bi moglo značiti da ćemo polomiti kojeg miša ili kontroler prije neo dođemo do sretnog kraja.


Igra će biti lansirana za PS5, Xbox Series X/S i PC platforme, a njezinu atmosferu i gameplay možete vidjeti u ovom video traileru.