Bomb Rush Cyberfunk stiže na PlayStation u rujnu

Bomb Rush Cyberfunk stiže na PlayStation u rujnu

0

Bomb Rush Cyberfunk, nadolazeća igra iz Team Reptilea, prvobitno najavljena za Switch i PC s datumom izlaska 18. kolovoza ove godine, stići će i na PlayStation i Xbox platforme 1. rujna.


Bomb Rush Cyberfunk donosi svijet u kojem se ekipe specijalizirane za crtanje grafita opremljene osobnim boostpackovima međusobno bore za kontrolu nad ulicama.

Tema, gameplay i umjetnički stil ovog naslova podsjećaju na Dreamcast klasik Jet Set Radio, koji je objavljen davne 2000. godine.

U ovoj neobičnoj funkstyle igri, u kojoj se miješaju skejtanje, ples, izbjegavanje prepreka i neprijateljskih projektila igrači mogu istraživati pet glavnih četvrti grada Novog Amsterdama kako bi ispisivali grafite, vodili plesne bitke i suočavali se sa suparničkim ekipama.

Također mogu proširiti svoju ekipu pronalaženjem novih članova po gradu dok se voze na rolama, skateboardovima ili biciklima i mogu koristiti okoliš za izvođenje trikova.

Pored toga ćete tijekom igre morati izbjegavati militariziranu policiju dok se krećete, što će biti sve teže dok napredujete jer će murija biti sve jača i opasnija kako ćete sve više vandalizirati grad.