Bolesni Postal: Brain Damaged stigao na PS5 i PS4

Bolesni Postal: Brain Damaged stigao na PS5 i PS4

0

Hyperstrange i Running With Scissors lansirali su kontroverznu i otkvačenu pucačinu Postal: Brain Damaged na PS5 i PS4 platformama.


Igra koja je izašla na PC (Steam) platformi u lipnju ove godine sada u punom sjaju stiže na konzole, gdje prijeti svim osobama slabog srca svojim divljim kaosom pucačkog gameplaya i kontroverznim zbivanjima koja će vam blještati pred očima.


Ako vam franšiza Postal nije poznata, radi se o svijetu u kojem ne vrijede nikakva pravila civiliziranog društvenog života, gdje nema nikakvih kočnica i sve je podređeno bolesnim i bizarnim zbivanjima.


Ovaj najnoviji Postal donosi dodatak apstraktnih likova i sumanute grafike iz kako kažu, uma poremećene osobe, što znači da su developeri želi postići atmosferu kao da se glavni lik Dude, odnosno vi, zadesite u mozgu ili snu neke potpuno poremećene osobe koja je uz to na teškim drogama.


Zapravo, teško nam je preporučiti ovu igru bilo kome koga ne poznajemo pa vam savjetujemo da prvo pogledate trailer kako biste sami otkrili jeli ovo naslov za vas ili je previše otpičeno za vaš ukus.