Blade Runner se nakon 25 godina vraća u video igre

Blade Runner se nakon 25 godina vraća u video igre

0

Annapurna Interactive najavljuje igru Blade Runner 2033: Labyrinth za računala i konzole, čija je radnja smještena između originalnog filma iz 1982. godine i nastavka Blade Runner 2049. iz 2017.

Mada developer ne otkriva previše o igri, kaže da se odvija nakon događaja Black Outa i postavlja pitanje: što Blade Runner radi kad više nema replikanata za lov?

To znači da ćete se u igri naći u ulozi Blade Runnera koji je izgubio posao, no zbog nekih novih momenata traže da se vrati na staro radno mjesto, iako je zasad nejasno treba li loviti replikante ili će pokušati riješiti misterij Black Outa, događaja zbog kojeg je svijet još više potonuo u distopiju, izgubivši uslijed rata velike populacije životinja, ljudi, tehnologija, ali i kolektivnog pamćenja.

Što se žanra tiče, Blade Runner 2033: Labyrinth će biti avantura, no zasad nije poznato hoće li imati i akcijskih sadržaja, ili će se sve svoditi na rasplitanje priče detektivskim metodama, rješavanjem zagonetki i praćenjem tragova.

Također još nije poznato ni kada bi igra trebala izaći, ali kažu da će uskoro objaviti više informacija o njoj, pa zasad možete samo pogledati ovaj najavni video trailer.