Pogledajte koje besplatne hit igre stižu na PlayStation Plus u srpnju

Pogledajte koje besplatne hit igre stižu na PlayStation Plus u srpnju

0

Sony je objavio popis igara koje će biti besplatno dostupne pretplatnicima PlayStation Plusa u srpnju. One uključuju Call of Duty: Black Ops Cold War, Alan Wake Remastered i Endling – Extinction is Forever. Sva tri naslova bit će dostupna za PS5 i PS4 pretplatnicima na Essential, Extra i Premium modelima.

Call of Duty: Black Ops Cold War je kontroverzni nastavak dugovječne franšize vojnih pucačina. Radnja je smještena u rane 1980-e, a radnja je posuđena iz dobro poznate (i uglavnom neutemeljene) teorije zavjere iz stvarnog svijeta o sovjetskom špijunu po imenu Perzej koji se navodno infiltrirao u američki program atomskog oružja. To znači da možete uživati u klasičnoj Call of Duty pucnjavi dok se probijate kroz Istočni Berlin, Tursku, Moskvu i druga hladnoratovska žarišta, no mnogima će puno zanimljivi biti obračuni u multiplayer modovima, kao i napucavanje zombija.

Drug Tito? Otkrijte pa nam javite.

Alan Wake Remastered je remake sada već 13 godina stare avanture koja je u početku bila ekskluziva za Xbox 360. Igra vas stavlja u kožu uspješnog pisca na odmoru u gradu Bright Fallsu u državi Washington. Nakon što mu žena misteriozno nestane, on kreće u istragu koja briše granice između stvarnosti i fikcije.

Endling – Extinction is Forever je survival avantura u trećem licu koja vas stavlja u ulogu posljednje preživjele lisice u distopijskoj budućnosti uu kojoj su ljudi iscrpili Zemljine resurse, ostavljajući je u ruševinama. Osnovna zadaća vam je odvesti svoja tri mladunca na sigurno i spasiti vrstu.

Tri igre bit će dostupne pretplatnicima na PlayStation Plus od 4. do 31. srpnja.

Osim toga, Sony kaže da još imate vremena do sljedećeg ponedjeljka, 3. srpnja, da preuzmete lipanjske igre, uključujući NBA 2K23 , Jurassic World Evolution 2 i Trek to Yomi.