Apex Legends idući tjedan ulazi u jubilarnu desetu sezonu

Apex Legends idući tjedan ulazi u jubilarnu desetu sezonu

0

Već idući tjedan igramo jubilarnu, desetu sezonu najpopularnijeg futurističnog battle royale FPS-a Apex Legends, koja donosi pregršt novosti koji će osvježiti igru.

Malo-pomalo je i Apex Legends došao do desete sezone. Popularni Fortnite killer, predstavljen je početkom 2019. kao spin-off za Titanfall serijal, no svojom kvalitetom i raznolikošću je ubrzo postao popularniji od matičnog serijala i jedna od omiljenih battle-royale igara milijunima igrača na PC-u i igraćim konzolama. Osim fantastičnog gameplaya, jedan od razloga su i konstantna ažuriranja i nadogradnje zbog kojih igra nikad ne postaje zamorna, niti pada u zaborav.

Deseta sezona podnaslova Emergence, donosi promjene na mapi te manje izmjene u gameplayu, kao i svake sezone dosad. Predstavljen je i novi lik Seer, support klasa misterioznih moći, koji prema traileru onesposobljava protivničke igrače ili im ulazi u trag putanje kretanja.

Dodano je i novo oružje naziva Rampage. Radi se o razornoj jurišnoj pušci koja ima vatrenu moć koja može probijati vrata i zaklone, pa će vaši protivnici dvaput razmisliti hoće li i dalje koristiti zastarjele taktike zasjede.

Kao i svake sezone dosad, novi lik je predstavljen kroz animirani trailer.

Novu sezonu očekujemo 3.8., a biti će dostupna kao besplatna nadogradnja svima koji imaju instaliranu igru.

Kako promjene i novosti u gameplayu izgledaju u praksi, možete pogledati u netom objavljenom gameplay traileru.