Aliens: Fireteam Elite dobio datum izlaska

Aliens: Fireteam Elite dobio datum izlaska

0

Frenetična kooperativna pucačina Aliens: Fireteam Elite izlazi već za dva mjeseca, a novi trailer prikazuje svu atmosferu koju očekujemo od igre inspirirane Cameronovim hitom Aliens.

Novi developer Cold Iron Studios sastavljen od veterana industrije, dobio je novi akcijski trailer i konačan datum izlaska. Aliens: Fireteam Elite je njihova prva igra, s kojom odmah ciljaju prema samom vrhu. Kooperativna pucačina za tri igrača, podsjeća na mješavinu Left 4 Dead, Divisiona i Helldiversa, a izvodi se u trećem licu i pred igrače stavlja horde Aliena. Igra će u startu ponuditi četiri kampanje s tri misije, a igrači će ih svladati koristeći pet različitih klasa.

Developer je dobro proučio orginalne predloške, pa najavljuju preko dvadeset vrta protivnika, uključujući čak jedanaest vrsta Xenomorpha. Osim vizualnog predočenja Cameronovog filma, veliku ulogu igraju i analogni zvukovi naoružanja i tehnologije, na što je developer obratio posebnu pozornost kako bi bili što istovjetniji filmskom predlošku.

Aliens: Fireteam Elite očekujemo 24.8., za PC, PlayStation i Xbox konzole obje generacije. Kraj ljeta je pravo vrijeme za opuštanje u klimatiziranom prostoru i udruženoj borbi s hordama Aliena.