Alan Wake Remaster igramo već idući mjesec

Alan Wake Remaster igramo već idući mjesec

0

Tajvanski odbor za ocjenjivanje igara prerano je pustio objavu o pozitivnoj ocjeni za Alan Wake Remaster. Popularnu Xbox 360 igru uskoro igramo na modernim konzolama i PC-u.

Alan Wake Remaster bio je obavijen velom tajne i trebao je biti pompozno najavljen kasnije ovaj tjedan, vrlo vjerojatno u sklopu Sonyeve PlayStation Experience konferencije zakazane u četvrtak.

Međutim, omaškom tajvanskog odbora za ocjenjivanje igara, na Internet je procurila vijest da već početkom idućeg mjeseca, 5. listopada, igra stiže za PC, PlayStation i Xbox konzole obje generacije.

Alan Wake je izašao 2010. godine za Xbox 360 i dvije godine kasnije za PC, te je instantno postao jedan od omiljenih modernih klasika. Nastao po uzoru na Twin Peaks i serijal video igara Silent Hill, Alan Wake prati istoimenog naslovnog junaka, pisca bestseller krimića i njegov dolazak u maleni američki gradić Bright Falls u kojem ništa nije kako bi trebalo biti.

Nova verzija bi trebala uključivati sve dodatke igri i spin-off nastavak Alan Wake’s American Nightmare.

Kako će igra biti najavljena na PlayStation Experience konferenciji, nagađa se da bi mogla odmah postati PlayStation Plus igra za Listopad 2021., tim više što se datum poklapa s objavom novih igara u sklopu pretplatničkog modela. Osim toga, nagađa se da je objava Alan Wake Remastera jedan korak bliže prema najavi toliko željenog nastavka igre.