AGON by AOC G2 gaming monitori odsad na 165 Hz

AGON by AOC G2 gaming monitori odsad na 165 Hz

0

AGON by AOC najavljuje četiri različita modela sa ili bez postolja podesivih po visini i USB priključaka, a novost je što svi nude veću stopu osvježavanja od 165 Hz: 24G2SPU, 27G2SPU, 24G2SPAE i 27G2SPAE.

Promo članak

AGON by AOC nudi širok izbor opcija za različite tipove gamera. Povremenim igračima najbolje je ponuditi plosnate IPS panele ili zakrivljene VA panele iz G2 serije te agresivniju zakrivljenost od 1000R serije G3. Monitori, kao što su 60,5 cm/24” 24G2U i njegov “brat” od 68,6 cm/27” 27G2U, dva su najprodavanija gaming monitora na tržištu, zahvaljujući iznimnoj vrijednosti i visokim performansama koje ovi modeli nude ambicioznim i avanturističkim gamerima. Kritika hvali oba modela, a osvojili su i brojne nagrade, poput one od recenzenata širom svijeta za “Najbolje gaming monitore”.

Bolje, brže, jače

AGON by AOC obnavlja ove modele sa stopom osvježavanja od 165 Hz. 24G2SPU i 27G2SPU, koji na tržište izlaze krajem ovog i početkom idućeg mjeseca, zamijenit će tako 24G2U i 27G2U. Opremljeni ergonomskim postoljima koja omogućuju prilagodbu visine, nagiba i rotacije, ovi se monitori mogu optimalno postaviti za poboljšano iskustvo gaminga, istovremeno pružajući gamerima mogućnost korištenja multi-monitor postavki. Kao potpuno opremljeni modeli iz skupine, 24G2SPU i 27G2SPU, imaju integriran 4-portni USB priključak tako da gameri mogu spojiti tipkovnice i miševe izravno na monitor, smanjujući nered na svojim stolovima. Također, oba su modela opremljena s dva zvučnika od 2 W.

IPS paneli koji se koriste u svim modelima nude oštru Full HD rezoluciju, s kojom gameri mogu postići visoku brzinu kadrova bez žrtvovanja svojih GPU-ova. Brzina osvježavanja od 165 Hz stvara mnogo glađe i ugodnije gaming iskustvo od svojih prethodnika od 144 Hz, pružajući gamerima konkurentsku prednost kada stvari postanu žestoke. Vrijeme odziva MPRT od 1 ms praktički eliminira pojavu bilo kakvih smetnji za oštre vizuale bez zamućenja, dok podrška Adaptive-Sync eliminira zastoj i trganje pomoću varijabilne brzine osvježavanja. Elegantan dizajn modela bez okvira s tri strane odiše gaming duhom, savršeno se uklapajući u moderne borbene terene i naglašavajući multi-monitor mogućnosti.

Korisnici s multi-monitor postavkama mogli bi razmotriti jednostavnije monitore koje nudi AGON by AOC – 24G2SPAE i 27G2SPAE, modele sa smanjenim performansama i opcijama bez USB priključaka i s jednostavnijim postoljem. Identični 24G2SPU i 27G2SPU u smislu panela, ali sa smanjenim skupom značajki, savršeno su prikladni za postavke s dvostrukim/trostrukim monitorima ili za korisnike koji su već opremljeni dodacima za monitor kao što je AOC-ov AD110D0 , koristeći VESA mount opciju.

Sva četiri nova modela imaju postavke specifične i prilagođene za gaming, kao što su Game Color (za podešavanje zasićenosti slike), točka biranja (preklapanje križa za precizno ciljanje), način rada LowBlue za duži gaming tijekom noći te tri načina igranja za različite žanrove kao što su FPS, RTS I Racing, kao i tri korisnički prilagodljiva načina rada. Novi, moderni OSD softver G-Menu olakšava podešavanje finih detalja zaslona.

AOC GAMING 24G2SPU i 27G2SPU dostupni već krajem ožujka i početkom travnja 2022. po cijeni od 1.879 kn i 2.259 kn.

AOC GAMING 24G2SPAE i 27G2SPAE bit će dostupni od srpnja 2022. po cijeni od 1.729 kn i 2.109 kn.