10 minuta gameplaya otkriva kako će biti nabrijan novi Spider-Man

10 minuta gameplaya otkriva kako će biti nabrijan novi Spider-Man

0

Na nedavno održanom PlayStation Showcase događanju, Sony je kroz nove video trailere predstavio mnoge zanimljive igre, ali nama se čini da je najbolji posao odradio Insomniac Games s trailerom gameplaya za Marvel’s Spider-Man 2.


U traileru u trajanju od 10 minuta možete vidjeti gameplay igre s valjda svim mogućim elementima koji očekuju igrače, a video je napravljen u stilu najboljih Marvelovih akcijskih filmova sa superherojima.

To znači da vas očekuje neprekidna akcija u kojoj se bez prestanka smjenjuju izazovi i neprijatelji tako da ćete jedva dočekati međuscene u kojima ćete moći barem na sekundu predahnuti od skakanja i borbe sa svoja dva Spider-Mana, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Osim trailera s 10 minuta gameplaya, Insomniac Games je izdao još jedan video za ovu igru, u kojem predstavlja novog neprijatelja pod nazivom Kraven The Hunter, koji nema drugog posla nego loviti Lizarda po New Yorku, a na nišanu su mu i drugi junaci, među kojima i dva Spider-Mana, Peter Parker i Miles Morales preuzet Symbiotom, koji mu je dao neka nova poboljšanja i moći. Kakav je novi gad Kraven možete pogledati u ovom videu.

Marvel’s Spider-Man 2 izlazi ove jeseni ekskluzivno za PS5 konzole.