VIDEO: The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 izgleda predivno

VIDEO: The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 izgleda predivno

0

Nintendo je u sklopu E3 konferencije prikazao gameplay nadolazećeg nastavka hit RPG avanture The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Kao i prethodnik, nastavak je predivno bajkovit, pa ne sumnjamo da Nintendo ima još jedan veliki hit na vidiku.

Hyrule je još jednom u opasnosti, a na kraj prijetnji kraljestvu može stati samo Link, omiljeni protagonist dugovječnog Nintendovog serijala. Nastavak hit RPG avanture The Legend of Zelda je zakazan za izlazak sljedeće godine, a donosi istraživanje prostranstava visoko u nebu iznad kraljestva. Igra donosi brojne nove mehanike prikazane u traileru, slobodne padove i padobrane, novo naoružanje, ali i nove, orignalne protivnike.

Kako možemo vidjeti iz trailera, očekuje nas ljepša i raznolikija grafika, ali i značajno veća područja za istraživanje. Breath of the Wild se u trenutku izlaska okitio brojnim nagradama za igru godine, a već po traileru vidimo da bi sličan tretman mogao dobiti i nastavak. Nintendo je zasad škrt sa detaljima, no igra već u prvom prikazu izgleda bajkovito i predivno.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 izlazi tek 2022, kako sugerira završetak trailera, no iz Nintenda navode da je to samo target, pa nije isključeno da igra bude pomaknuta i za kasniju godinu. The Legend of Zelda je uvijek njihov najveći i najambiciozniji projekt, a kako se radi o apsolutnim perfekcionistima, igra neće biti izdana dok nije u potpunosti završena. Moguće da će igra tokom razvoja promijeniti i podnaslov. Nastavak Breath of the Wilda je trenutno samo neslužbeno ime igre.