The Witcher 3: Wild Hunt next-gen nadogradnja odgođena na neodređeno

The Witcher 3: Wild Hunt next-gen nadogradnja odgođena na neodređeno

0

CD Projekt Red je otkazao suradnju vanjskom studiju i nadogradnju za PS5 i Xbox Series X konzole odlučio razviti samostalno, no to znači da je igra odgođene na neodređeno vrijeme.

Mnogi fanovi, posebice oni na konzolama najnovije PS5 i Xbox Series X generacije, veselili su se što će u prvoj polovici ove godine dobiti The Witcher 3: Wild Hunt nadogradnju igre iz 2015. koja će stići s vizualnim poslasticama poput ray-tracinga, bržim učitavanjem i drugim značajkama koje omogućuje današnji napredni hardver na next-gen konzolama i PC računalima.

Kako se čini, sada postoji mala šansa da igra izađe ove godine, jer je CD Projekt Red iz zasad nepoznatih razloga dao nogu studiju Saber Interactive i odlučio dalji razvoj obaviti unutar svoje kuće.


Igra koja je trebala biti “complete edition“, trebala je sadržavati sve ekspanzije i dodatne materijale inspirirane TV serijom Netflixa. tako je odgođena na neodređeno vrijeme i pitanje je hoće li je CD Projekt Red uopće lansirati jer već pripremaju novi Witcher naslov koji će raditi na Unreal Engineu 5 pa bi im Wild Hunt mogao zakočiti posvećenost naslovu koji bi franšizu trebao odvesti u novo doba.

Nekako nam se čini da je Saber Interactive gadno zaribao stvar pa CD Projekt red nije htio da mu se ponovi bugovito lansiranje kao u slučaju naslova Cyberpunk 2077.

Iskreno se još uvijek nadamo da bi Wild Hunt ipak mogao stići ove godine, no ovo otkazivanje CD Projekt Reda na neodređeno ne sluti na dobro.