Tamanite dinosaure i svoje suparnike u igri Exoprimal

Tamanite dinosaure i svoje suparnike u igri Exoprimal

0

Capcom je objavio da mrežna timska akcijska igra Exoprimal stiže 14. srpnja na PS5, PS4, PC, Xbox One, Xbox Series platforme.


Igra slijedi priču po kojoj je 2040. godine došlo do pukotina u prostorvremenu, što je izazvalo pojavu ogromnih opasnih dinosaura širom svijeta. Kako bi se oduprli najezdi gmazova iz prošlosti ljudi su angažirali heroje i za njih napravili egzoodijela i specijalna oružja, a igrači će se naći upravo u njihovoj ulozi te će se u timovima boriti protiv dinosaura, ali i drugih timova na otoku Bikitoa, gdje se otvorio vrtlog koji je donio dinosaure.

Kako se čini, za rupe u prostorvremenu i dolazak dinosaura odgovoran je Levijatan, napredna umjetna inteligencija, koja će vam služiti kao vodič u mečevima. Tijekom mečeva u glavnom modu igre Dino Survival, morat ćete prikupljati izgubljene podatke kako polako razotkrivali misterije otoka.

Otkrivanje svake tajne koja okružuje priču i privođenje kraju Levijatanove priče jedan je od glavnih ciljeva igre.

Unutar mečeva timovi moraju slijediti Levijatanove upute i završiti misiju prije svojih suparnika kako bi pobijedili.

Neke situacije suprotstavljaju igrače u izravnoj borbi, a druge zahtijevaju da se igrači udruže sa svojim suparnicima kako bi uništili glavnog neprijatelja.

Misije se mijenjaju ovisno o napredovanju igrača kroz igru. Iskustvo će biti drugačije sa svakim mečom, čak i u mečevima s poznatim okruženjem i ciljevima.
Otključavanjem sekvenci priče igrači također mogu zaraditi nagrade kao što su iskustveni bodovi za povećanje levela igrača i egzoodijela.

Kako igra izgleda i kakvi likovi i oružja su vam na raspolaganju možete vidjeti u ovom videu.