Suicide Squad čisti grad od Supermana i Batmana

Suicide Squad čisti grad od Supermana i Batmana

0

Ako su vam dosadili Batman, Superman i ostali superjunaci dobričine preuzmite ulogu negativaca i obznanite građanima Metropolisa da je njihov grad premali za obje superbande.

Jer ovi u DC Comicsu više ne mogu izmišljati toplu vodu, pa u nedostatku boljih ideja odlučili su prizvati superzlog Brainiaca koji je isprao mozgove dobrim superjunacima iz Justice League. Dobri momci postali su loši, pa sad treba pozvati loše momke iz Suicide Squada da ih srede i učine dobrima ponovo. I eto nam zapleta u četvrtoj igri iz Batman: Arkham serije koja izlazi pod punim nazivom Suicide Squad: Kill the Justice League.

Priča je na razini one iz stripova DC Comica, toliko dobra da svaki ljubitelj stripova s naših prostora zahvaljuje nebu što je odrastao na Zagoru i Alan Fordu. Jer Suicide Squad su obdareni tolikim supermoćima da je teško povezati što koji od njih četvoro sve može. Moj favorit je definitivno King Shark, morski pas naoružan miniganom.

Ova luda četvorka dolazi spašavati svijet 26. svibnja u akcijskoj avanturi smještenoj u otvoreni svijet grada Metropolisa. Igra će podržavati istovremeni gaming za do četiri igrača, no naravno, moći će se igrati i solo. Kroz prvu ozbiljniju prezentaciju igre, koja se pojavila ovih dana, čini se da Suicide Squad ne donosi ništa što već nismo vidjeli. Osim možda lijepo izvedenih efekata, animacija i dijaloga. Za poklonike američkih stripovskih superjunaka sasvim dovoljno.