Spašavajte svijet parkourom u igri Downward: Enhanced Edition

Spašavajte svijet parkourom u igri Downward: Enhanced Edition

0

Plug In Digital i Caracal Games Studio odlučili su izdati poboljšanu verziju indie igre Downward koja je 2017. godine pokupila odlične ocjene i lansirati je za PS5, Xbox Series, Nintendo Switch i PC platforme.

Kao što mu samo ime kaže, Downward: Enhanced Edition je znatno poboljšan, uljepšan novom grafikom i novim elementima kako bi zasjao u punom sjaju na konzolama nove generacije i PC računalima opremljenim najboljim grafičkim karticama.

Ova singleplayer akcijska avantura koja se igra iz prvog lica, temelji se na parkouru i smještena je u ostatke postapokaliptičnog planeta Zemlje.

Zadaća će vam biti probijanje kroz ruševine civilizacije, suočavanje s drevnim čuvarima i otkrivanje duboke misterije, odnosno apokalipse koja leži iza nestanka čovječanstva.

Glavni dio gameplaya je dakle parkour, što znači da ćete se puno pentrati, skakati, kliziti i visjeti na liticama, a usput ćete otkrivati tajna mjesta, skupljati korisne predmete i skrivena blaga.

Igra će vam ponuditi alternativne završetke koji će ovisiti o tome kojim ste putem krenuli, blagu koje ste sakupili i načinu na koji ste istraživali ovaj apokaliptični svijet.

Igra će na svim navedenim platformama biti dostupna od 4. lipnja 2024. a igrači koji su igrali staru verziju na PC-u putem Steama, dobit će je u obliku besplatne nadogradnje.