Redfall neće imati mogućnost promjene lika usred igre, a ni više mogućih završetaka priče

Redfall neće imati mogućnost promjene lika usred igre, a ni više mogućih završetaka priče

0

Iako dolazi tek sljedeće godine, Redfall nam već otkriva novosti o tijeku i završetku igre.

Publisher Bethesda 2023. godine donijet će nam Arkane Austinovu igru Redfall. Otvoreni svijet, co-op FPS napravljen od strane nagrađivanog tima zaslužnog za Prey i Dishonored. Riječ je o otočnom gradu u Massachusettsu koji se nalazi pod opsadom vampira, a koji sprječavaju izlazak sunca i samih građana u ostatak svijeta. Valja napomenuti da nije riječ o najezdi Bram Stokerovih ili vampira Stephanie Meyer, već o vampirima nastalima neuspjelim eksperimentom.

Piše: Matija Ančić

Otkako je Redfall najavljen, Arkane je bio poprilično škrt sa informacijama o samoj igri, a posljednje novosti nam otkrivaju nešto više o samoj priči Redfalla. Konkretnije, igračima će po početku igre biti dana mogućnost odabira svog lika, a kojeg neće moći mijenjati do samoga kraja. Osim toga, ukoliko nadogradimo svog lika na način koji nam ne odgovara, nećemo biti u prilici promijeniti njegove specifikacije, već ćemo se morati usavršiti u onome što smo odabrali.

Iako je na odabir lika stavljen veliki teret, Arkane je najavio kako igra neće sadržavati više završetaka pa će jedinu razliku u završetku, ovisno o odabranom liku, činiti njegova pojava u krajnjem video isječku.

Budući da je riječ o co-op igri, odabir našeg lika utjecat će na razvoj dijaloga, no Arkane još uvijek nije otkrio više detalja o tome. Ono što znamo jest da ćemo moći birati između kriptozoologa Devinder Crousleya, telekinetičarke Layle Ellison, borbene inženjerke Remi De La Rose i strijelca Jacob Boyera.

Igru je moguće postaviti na listu želja na ovome linku, a bit će dostupna na PC-u te Xbox Series X/S platformama.