Predstavljen kooperativni morski roguelite Ship of Fools

Predstavljen kooperativni morski roguelite Ship of Fools

0

Team17 i Fika Productions danas su najavili igru Ship of Fools, frenetični akcijski roguelite, koji se može igrati u kooperativi na jednom ekranu ili u online multiplayeru, čija je radnja smještena na južna mora.

Igra će vas odvesti na putovanje jedrenjakom kroz opasni arhipelag, donijeti vam borbe protiv čudovišta i tražiti od vas da spasite svijet od apokalipse.

Kao što mu samo ime kaže, glavni junaci na vašem brodu su mornari budale koje ni ne znaju što ih sve čeka na opasno0m putovanju, no ubrzo će otkriti da moraju surađivati ako žele preživjeti, osvajati nagrade, skupljati blago, pljačkati trgovine na otocima i koristiti harpune za “lootanje” korisnih predmeta, a na kraju ih čeka boss neprijatelj (nazovimo ga Putin), kojeg treba spriječiti u nakani da uništi čitav svijet.

Osim što će se boriti protiv čudovišta u tower defense stilu, vaši će junaci spašavati ljude, kupovati nove topove, nadograđivati opremu, popravljati brod, mlatiti napadače koji se pokušavaju ukrcati veslima i činiti druge manje ili više glupe stvari kao što možete vidjeti u ovom videu.

Igra bi trebala izaći ove godine za PC, PlayStation i Xbox konzole.